divendres, 13 de desembre del 2013

Nascuts per llegir


                                      


Les biblioteques públiques de la Diputació de Barcelona han engegat un programa de foment de lectura anomenat "Nascuts per llegir".
En aquest programa destinat a infants de 0 a 3 anys hi treballen conjuntament professionals de l'àmbit de la cultura i de la salut.
 
 
A Terrassa aquest servei s'ofereix a la Biblioteca Central, a la Biblioteca Districte 4 i a la Biblioteca Districte 6, en col·laboració amb el CAP Rambla, el CAP Oest i el CAP Nord.
 
 
 El projecte es planteja des del convenciment que la lectura esdevé una bona eina pel creixement integral dels infants i que l'afectivitat i la comunicació que s'estableix amb els infants és clau per la seva seguretat, i també per exercitar-los moltes altres capacitats.
 
És una bona manera de compartir amb els nostres fills/es activitats en el temps lliure, tot reforçant el vincle afectiu.
 
Així el programa "Nascuts per llegir" intenta actuar sobre els hàbits familiars, convida a visitar la biblioteca i a llegir en veu alta, per fer del llibre una eina de comunicació entre pares i infants.
 
 
Per poder participar en les diferents activitats que es realitzaran al llarg de l'any, s'ha d'estar inscrit en el programa. Bàsicament consisteix en fer el carnet de la biblioteca a l'infant i donant les dades personals pertinents per tal de rebre informació sobre l'agenda d'activitats. Cal inscriure's a les activitats, i sols es pot apuntar a una activitat per mes.

Alguns pares i mares de l'AMPA ja hi hem portat els nostres petits i la veritat és que estem molt contents perquè s'ho han passat molt bé i nosaltres hem gaudit veient-los tant concentrats prestant atenció! Així doncs us ho recomanem!
 
 
Si voleu més informació consulteu el següent enllaç:

 
http://www.nascutsperllegir.org/
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada