dilluns, 13 de gener del 2014

Començem un nou any! Benvingut 2014!

Ja fa dies que vam inaugurar un nou any, i des de l'AMPA no ens volem oblidar de desitjar-vos que aquest 2014 sigui un any excel·lent per tothom i que tots els desitjos que les famílies vam posar en l'arbre de l'escola es compleixin!
 
 
També volem felicitar als guanyadors de les paneres de Nadal. Aquestes van recaure a la classe dels Elefants en la seva totalitat. Els guanyadors van ser la Muntsa Arderiu i l'Unai Alcalde. Esperem que les famílies hagueu gaudit dels productes de les paneres aquestes festes.














A totes les famílies moltes gràcies per la vostra participació, va ser tot un èxit. Els diners recollits seran administrats per l'AMPA per tal de poder realitzar diferents activitats dels nostres petits al llarg del curs escolar.


 
Ja us anirem informant a través del blog de les activitats que l'AMPA anirà organitzant. Esperem també la vostra col·laboració, doncs sense la implicació de les famílies conjuntament amb l'escola,  moltes activitats no es podrien realitzar. Així doncs us animem a participar en les activitats i també en les reunions de l'AMPA.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada