dilluns, 13 de gener del 2014

Possible retallada personal neteja escola

La reunió de l'AMPA que es va dur a terme el dia 12 de desembre 2013 es va tractar principalment el tema de la possible retallada de personal de neteja.
 
Aquesta decisió està en mans d'Inspecció, però mentre s'espera la resposta, des de l'AMPA volem realitzar alguna acció per tal d'aturar aquesta decisió. En la última reunió es va decidir de fer una carta al director que s'enviaria als principals diaris per tal de denunciar les retallades en general i en particular la que afecta a la nostra escola. S'ha realitzat un esborrany d'aquest document, que adjuntem al final.  El publiquem en el blog per tal que les famílies que no vau poder venir li feu una ullada i pugueu fer qualsevol aportació a la secció comentaris de la mateixa entrada del blog. Tots els comentaris seran benvinguts!
 
En funció de la resolució d'Inspecció enviarem o no el document, però per si de cas l'AMPA vol estar preparada.
 
Ara més que mai tota la comunitat educativa hem de "fer pinya" per tal d'evitar més retallades en l'escola, doncs tots volem una escola pública de qualitat que aporti el millor entorn educatiu pels nostres infants.ATURIN LES RETALLADES EN EDUCACIÓ

La situació a les escoles públiques és insostenible. Aquesta vegada la tisorada arriba a la reducció de personal de neteja, mesura que afectarà a la salubritat del centre al qual assisteixen els nostres fills. Degut a unes pautes que ha de seguir el departament, (tants metres quadrats, tant personal de neteja) s’ha recol·locat  a un membre del personal de neteja del nostre centre en un altre, deixant la nostra escola en quadre pel que fa a la neteja. El Departament no ha tingut present que l’edifici de l’escola és de dues plantes i la decisió presa ha estat irrevocable. És lamentable que es jugui amb la salut dels infants d’aquesta manera.

Per una escola pública de qualitat, no a les retallades.

AMPA Llar d’infants Núria de Terrassa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada